products

Βαρέων καθηκόντων δέντρο γατών Songmics, μοναδικά έπιπλα γατών κατάλληλα με το κύπελλο τροφοδοτών

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: FEANDREA
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: PCT99W
Ποσότητα παραγγελίας min: 20τεμ
Τιμή: USD
Συσκευασία λεπτομέρειες: Μετα συσκευασία χαρτοκιβωτίων
Χρόνος παράδοσης: 5-60days
Όροι πληρωμής: T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 400pcs ανά ημέρα
Λεπτομερής ενημέρωση
κωδικός είδους: PCT90W Περιγραφή στοιχείων: Δέντρο γατών/έπιπλα γατών/σπηλιά γατών
Χρώμα: Ανοικτό γκρι Υλικά: Εξαερωτήρας-επικυρωμένος πίνακας μορίων, σωλήνες εγγράφου, βελούδο, σχοινί σίζαλ
Μέγεθος προϊόντος: 90 X 50 X 164 εκατ. Βάρος προϊόντος: 20,2 κλ
Υψηλό φως:

modern cat furniture

,

cat climbing tree


Περιγραφή προϊόντων

PCT99W

 

Είστε στο κυνήγι για τα μεγάλα χονδρικά δέντρα γατών; Αυτό το ψηλό δέντρο γατών για την πώληση είναι η ιδανική λύση για τη χονδρική επιχείρηση δέντρων γατών σας. Στην πραγματικότητα, FEANDREA είναι κύριος χονδρικός κατασκευαστής δέντρων γατών στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη, προσφέρω τις προμήθειες ποιοτικών γατών στις προσιτές χονδρικές τιμές.

 

Πώς, ρωτάτε; Με πολλά από τα μεγάλα δέντρα γατών μας που καυχώνται μια τοπ πλατφόρμα σίτισης, μια άνετη αιώρα γατών, ένα άνετο καλάθι, μια μυστική σπηλιά γατών, και πολλαπλάσιες πέρκες, τα μεγάλα δέντρα γατών μας για την πώληση προσφέρουν σε οποιαδήποτε γάτα την ανώτατες άνεση και τη διασκέδαση.

 

Αθλητική μια ουδέτερη ελαφριά ή καπνώδης γκρίζα επιφάνεια, αυτό το μεγάλο δέντρο γατών θα εξωραΐσει οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού χωρίς να αποσπάσει από άλλα έπιπλα. Το αποσπάσιμο κύπελλο σίτισης γατών σας αφήνει να δώσετε εύκολα τα γατάκια σας το πρωί τους και τα γεύματα επίσης προσφέροντας τους τη θέση τους που τρώει στην άνεση, μακρυά από τα να ανοίξει μάτια οποιωνδήποτε σκυλιών ή άλλων κατοικίδιων ζώων που περιπλανώνται γύρω από το σπίτι.

 

Όταν θέλουν να έχουν λίγο της διασκέδασης, ο μεγάλος αριθμός περκών γατών προσφέρει την αφθονία του διαστήματος για την αναρρίχηση, το άλμα, και να κοιτάξει επίμονα κάτω από τα πουλιά έξω του παραθύρου.

 

Όπως PCT99, καθένα από τα μεγάλα δέντρα γατών μας για την πώληση προέρχεται με τις ανθεκτικές θέσεις σίζαλ, τις κατασκευασμένες ξύλινες βάσεις, και την προσαρμοσμένη υποστήριξη από FEANDREA βασισμένη στις επιχειρησιακές ανάγκες σας.

 

Πλεονεκτήματα των ψηλών δέντρων γατών μας:

 

Ποιοτικά υλικά - καθένα από τα μεγάλα δέντρα γατών μας για την πώληση σχεδιάζεται με τα ποιοτικά υλικά για να εξασφαλίσει ότι η γάτα ή το γατάκι του πελάτη σας απολαμβάνει το νέο δέντρο γατών τους για όσο το δυνατό περισσότερο, αφήνοντας το να είναι ισόβιος φίλος που μπορούν να πάνε για την άνεση, τη διασκέδαση, και τη χαλάρωση.

 

Εξατομικεύσιμο σχέδιο - αυτό το μεγάλο δέντρο γατών, όπως πολλούς από άλλους μας, μπορεί να προσαρμοστεί. Ανάλογα με αυτό που θέλετε να πωλήσετε για την αυξανόμενη επιχείρησή σας, FEANDREA προσφέρει τα προσαρμοσμένα δέντρα γατών βασισμένα στις μοναδικές ανάγκες σας.

 

Ελεύθερη υπηρεσία Dropshipping - διαδίδουμε τις πολλαπλάσιες αποθήκες εμπορευμάτων πέρα από την Ασία, την Ευρώπη, και τη Βόρεια Αμερική. Οπουδήποτε και να οι αγοραστές σας είναι, τα χονδρικά δέντρα γατών μας μπορούν να φθάσουν σε τους για να κάνουν εγκαίρως και σας και τους πελάτες σας ευτυχησμένους.

 

Προσιτό χονδρικό εμπόριο που διατιμά - ο στόχος μας είναι να έχετε τα έπιπλα γατών FEANDREA σε όσο το δυνατόν περισσότερα σπίτια. Για να κάνουν αυτό, τα προσιτά χονδρικά δέντρα γατών μας διατιμώνται με τέτοιο τρόπο ώστε που σας αφήνει να πραγματοποιήσετε ένα αρκετά μεγάλο κέρδος.

 

Προδιαγραφές προϊόντων:

 

- Αριθμός στοιχείων: PCT99G
- Περιγραφή στοιχείων: Δέντρο γατών/έπιπλα γατών/σπηλιά γατών
- Χρώμα: Ανοικτό γκρι/καπνώδης γκρίζος
- Υλικά: Κατασκευασμένο ξύλο, βελούδο, σχοινί σίζαλ, σωλήνωση
- Μέγεθος προϊόντων: 92 X 90 X 174 εκατ.
- Βάρος προϊόντων: 21,8 κλ
- Θέση εργοστασίων: Κίνα
- Κατασκευαστής: FEANDREA
- Ελάχιστη ποσότητα το (MOQ) διαταγής: 20 κομμάτια

 

Περιεχόμενο συσκευασίας προϊόντων:

 

- 1 μεγάλο δέντρο γατών Χ
- ΟΔΗΓΊΕΣ 1 Χ (ΤΟ EN, ES, FR, DE, ΑΥΤΌ)

 

Χρόνος ναυτιλίας προϊόντων:

 

Διαπραγματεύσιμος επάνω στη συμφωνία ναυτιλίας.

 

Γιατί FEANDREA πρέπει να είναι ο χονδρέμπορος δέντρων γατών σας:

 

Του οποίου ψάχνετε, FEANDREA θα λειτουργήσει με σας για να σιγουρευτεί οι χονδρικές ανάγκες επίπλων γατών ότι σας ικανοποιούνται. Εάν χρειάζεστε μια προσιτή και αποδοτική dropshipping υπηρεσία δέντρων γατών ή θέλετε στο συνεργάτη με μας για το σχεδιασμό των προσαρμοσμένων επίπλων γατών σας, πρόκειται εδώ να βοηθήσουμε.

Μας στείλετε ένα μήνυμα σήμερα και πάρτε τη σφαίρα κυλώντας στη dropshipping επιχείρηση δέντρων γατών σας!

Βαρέων καθηκόντων δέντρο γατών Songmics, μοναδικά έπιπλα γατών κατάλληλα με το κύπελλο τροφοδοτών 0

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Sara